NELJAPÄEVAL SAKU SUURHALLIS ESINEV ESTONIAN VOICES AVALDAS VIDEOSINGLI “KIARA”

Hiljuti oma teise albumi “Taat läks lolliks” välja andnud vokaalansambel Estonian Voices avalikustas täna muusikavideo laulule “Kiara”, mille režissöör on Indrek Kasesalu.

Estonian Voices’i liige Maria Väli selgitas septembris Vikerraadiole antud intervjuus, et nad tellisid loo ansambli endiselt liikmelt Arno Tammelt. “Arno kirjutas meile varasemalt laulu “N’anga Nala”, mis rääkis lõvikuningast ehk siis selle pealkiri eesti keeles on “Ravitseja Nala” – Nala oli lõvikuninga pruut. See Kiara on nüüd Simba ja Nala lapse nimi. Nii et see on ka “Lõvikuninga” [Disney animafilmi “The Lion King” – MP] ainetel, teema läks Arnol edasi.”

Meedias on viimasel ajal olnud palju juttu sellest, et neljapäeval, 22. novembril toimub Saku Suurhallis Estonian Voices’i kontsert “Paneme aja seisma!”. Külalistena astuvad lavale Andres Kõpper (NOËP), Erki Pärnoja, DJ Sander Mölder ja vokaalansambel Accent – vokaalmuusikamaailma praegune absoluutne tipp. Pääsmed on müügil Piletilevis.

Estonian Voices on Eesti vokaalmuusika üks omanäolisemaid kooslusi, mille koosseisu kuuluvad Maria Väli, Mirjam Dede, Mikk Dede, Kadri Voorand, Rasmus Erismaa ja Aare Külama.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.