TRAD.ATTACK! AVALDAS SÜGISESE SINGLI “LUBADUS / PROMISE”

Ansambel Trad.Attack! andis välja sügisese singli oma järgmisel aastal ilmuvalt kauamängivalt. “Lubadus / Promise” räägib imekspandava loo lambast, kes surmahirmus rääkima hakkab. Ta lubab peremehele palju villa, tallekarja ning tagatipuks isegi perenaist.

“See imeilusa meloodiaga rahvalaul kummitas meid tükk aega. Tahtsime ammu sellest lugu teha ning ka olemasolevat arhiivisalvestist kasutada. Kuid kuna see salvestis oli lühike ning sõnade mõte poolik siis oli raske õiget lähenemist leida. Kuniks me taipasime, et see laul ootas, et me ta lõpuni kirjutaks. Nii saigi sellest üks eriline duett, mida alustab salvestise näol 74-aastane Adeele Puksa ning lõpetab bändi kitarrist ja laulja Jalmar Vabarna,” kirjeldab loo sündi trummar Tõnu Tubli.

“Ei saa mainimata jätta, et selle loo foto tegemine oli üks väga põnev elamus. Idee, et fotol võiksid olla mina ja lammas tuli Sandralt, minu ülesandeks jäi sõbraliku lamba otsimine. Leidsimegi lamba nimega “Bluu” Murese talust Viljandimaalt. Temaga oli väga mõnus koos poseerida,” lisab Jalmar Vabarna.

“Lubadus / Promise” mängitakse ette kindlasti ka bändi järgmisel suurel kontserdil Alexela Kontserdimajas 8. veebruaril.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.