ELERYN AVALDAS SINGLI “PUUDUTA UUT PÄEVA”

Noor ja talendikas artist Eleryn tuli välja uue looga, mil pealkirjaks “Puuduta uut päeva”.

“”Puuduta uut päeva” on justkui väike meeldetuletus endale elada hetkes. Kõlab nagu klišee, aga tegelikult on tänapäeval väga keeruline lülitada välja kõik eilsed ja homsed mõtted ning keskenduda sellele, mis on nüüd ja praegu. Aga see teeb meile head – annab vabaduse,” ütleb Eleryn loo kohta.

Laulu kaasautor, muusik Karl Kanter lisab: “Tahtsime teha loo, mis oleks natuke erinev peavoolust. Kasutasime palju souli ja funki elemente ning lisasime neile popmuusika biidi. Kutsusime ka Eesti ühe parima saksofonisti Mairo Marjamaa stuudiosse ja palusime tal lisada mõned käigud, mis kulmineerusid lõpuks energilise soologa. Stuudios oli meil lõbus ja usun, et see kostub ka salvestuselt.”

Muusika on kirjutanud Raahel Pilpak ja Karl Kanter. Teksti Marilyn Jurman ja Raahel Pilpak.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.