KONKURSI NOORTEBÄND 2018 VÕITIS DUO RUUT! 🏆

Duo Ruut

Reedel, 9. novembril toimus Tallinnas, Rock Cafés konkursi Noortebänd 2018 suurejooneline finaal, mille võitjaks kuulutati kell 22:11 Duo Ruut. Lisaks peaauhinnale pälvis duo neli eriauhinda, mille olid välja pannud festivalid Jazzkaar, Intsikurmu, Tallinn Music Week ja Võnge. Palju-palju õnne! 💐🥇

Duo Ruut on ansambel, mis koosneb kahes heast sõbrast ja klassiõest Ann-Lisett Rebasest ja Katariina Kivist, kes sattusid esimest korda koos musitseerima juba viiendas klassis. Noortebändil osalemine jõudis noorte muusikuteni läbi Pärimusbändide konkursi võidu. Nüüd siis on kinni pandud ka Noortebändi konkurss!

Noortebänd 2018 lipudLisaks Duo Ruudule võistlesid Noortebänd 2018 tiitli nimel Muster, Johanna Randmann, Sleeping Youth, Bourbon Sugar ja Steven Ilves.

Žürii koosseisu kuulusid Mart Normet, Bert Prikenfeld, Mick Pedaja, Ingrid Kohtla (TMW), Liisi Koikson, Helina Hilimon (Kinema) ja Sandra Perens.

Noortebänd 2018 paneb võitjale koostöös Kinemaga välja ligi 3500€ väärtuselise auhinna, mis sisaldab Eurosonic Festivali külastamist ja esimese singli valmistamist koos tuntud Eesti muusikaprodutsendiga.

Kuula Duo Ruut esitatud pala “Tuule sõnad”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.