TALLINNA VANALINNAS AVAB UKSED UUS KLUBI!

Mõned terasemad pilgud on juba märganud, et Uus tänav 3, kus alles pool aastat tagasi sulges uksed legendaarne Kohvik Sinilind, on avatud uus peokoht nimega U3 Kontsertklubi. Juba praegu on klubi programmis mitmeid tuntuid üritustesarju, ägedaid live-kontserte jpm.

“Peab tunnistama, et Kinoliidu ruumid ja saal on Tallinna vanalinna kontekstis üpris ainulaadsed. Selliseid black-box tüüpi saale, kus annaks teha segamatult erinevaid sündmuseid alates reivipeost kuni maheda jazz-kontserdini, on väga vähe. Sestap tekkiski huvi nende ruumide vastu ning hakkasid põhjalikumad läbirääkimised Kinoliiduga,” tõdeb klubi omanik ja tegevjuht Richard Mägar. “U3 Kontsertklubi on avatud erinevatele koostöödele. Ametlik avamine on planeeritud detsembri algusesse. Novembris teeme pigem sissetöötamise pidusid ja pre-partysid,” lisab Mägar.

Klubi ametlik avamine toimub 8. detsembril, kus teiste seas astuvad üles Chalice/Jarek Kasar (ülemisel fotol, autor Maarja Kasar), pop-rocki viljelev Muster ning hea muusikaga hoiavad tuju üleval duo Ilus Hetk (Liisi Voolaid ja Girti Suun). Päev enne, 7. detsembril annavad suure ühiskontserdi kaks Pärnu bändi Sibyl Vane ja The Boondocks. Sel nädalavahetusel toimub U3-s Eelmäng ja U3 pre-party vol. 1: DJ Paul Oja ja DJ Quest. 16.11 toimub Metro Luminal 30 plaadiesitlus- ja juubelikontsert.

👉 Osta hea hinnaga pilet avapeole SIIT!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.