JUBA SEL REEDEL SELGUB, KELLEST SAAB NOORTEBÄND 2018 VÕITJA!

9. novembril algusega 19.00 toimub Rock Cafés suurejooneline Noortebändi finaalgala, kus selgitatakse välja 18. Noortebändi võitja. Võistlustulle astuvad Muster, Johanna Randmann, Sleeping Youth, Bourbon Sugar, Duo Ruut ja Steven Ilves.

Viimased 18 aastat on Noortebänd Eesti muusikamaastikku rikastanud mitmete põnevate artistidega. Sealhulgas on eriti kõrge tähelennu teinud näiteks eelmise aasta võitja Rainer Ild, kes just hiljuti avaldas esimese täispika albumi. Samuti on viimastel aastatel konkursist välja kasvanud Lepatriinu, EiK, Inger, The Notes jpt.

“Seekord on finaali kokku jõudnud väga erinevad artistid. Tundub, et mitte keegi ei dubleeri üksteist žanrilises mõttes, vaid igal ühel on oma asi ajada. Meil on see aasta etno-folki, pop-rocki, bluesi, singersongwritingut, artpopi,” tõdeb Noortebändi peakorraldaja Märt Truman.

Noortebänd 2018 paneb võitjale koostöös Kinemaga välja ligi 3500€ väärtuselise auhinna, mis sisaldab Eurosonic Festivali külastamist ja esimese singli valmistamist koos tuntud Eesti muusikaprodutsendiga. Peale selle teeb finaalist otseülekande Telia TV, mille kaudu on võimalik paljudel kaasa elada veebi või teleri vahendusel.

Piletid finaali müügil SIIN.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.