JAAN SÖÖT JA ANDRE MAAKER ALUSTASID DEBÜÜTPLAADI ESITLEMISTURNEED ÜLE EESTI

1. novembril algas kahe armastatud muusiku kontsertturnee, kus esitletakse oma debüütplaati “Armastusfilm”. Kontsertõhtul kuuleb plaadil olevaid laule ja lugusid. “Armastusfilm” on saanud kokku muusikute enda, nende sõprade ja neid eriliselt puudutanud lugudest. Reisil on ees 14 sihtpaika üle Eesti. Täna õhtul, reedel on kontsert Viimsi kirikus, laupäeval kaunis Vihula mõisas.

Jaan Sööt ja Andre Maaker kohtusid lavalaudadel esmakordselt 2016. aasta lõpus Viljandis. Mõnusast koosmusitseerimisest jäi mõlemal tunne, et ühtteist oleks veel teineteisele jagada ja publikule jutustada läbi kahe kitarri kooskõla ja laulude. Nii sai eelmisel suvel teoks edukas suvine kontsertreis ja juba sügisel asusid mehed Jaani köögis salvestama plaati, millele kogunenud laulud rullusid filmistseenidena lahti jutustades loo armastusest ja elust.

Kuula meeste esitatud laule “Minna lastes” ja “Kajakad”: 

Kontserdid:
02.11 – Viimsi kirik
03.11 – Vihula mõis, Lääne-Virumaa
06.11 – Valga kultuurikeskus
10.11 – Orjaku sadam, Hiiumaa
11.11 – Nõmme kultuurikeskus, Tallinn
15.11 – Saku mõis, Harjumaa
17.11 – Rakvere teatri kohvik
20.11 – Keila kultuurikeskus
22.11 – Rapla kultuurikeskus
23.11 – Sakala keskus, Viljandi
28.11 – Kuressaare kultuurikeskus
29.11 – Villa Ammende, Pärnu
30.11 – Haapsalu kultuurikeskus

Lisainfo Facebookis
Piletid Piletilevis

Ülemine foto: Sven Soome

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.