HOROSKOOBI TUULES

3. detsembril kell 19:00 tulevad Telliskivi Loomelinnakus Tallinnas esitusele legendaarse saatesarja “Horoskoop” muusikapalad. Ühtepidi on tegemist esmaesitlusega, sest kõik laulud on saanud maitseka värskenduse ning kõlavad Vaba Laval sellisena esmakordselt. Samas on säilinud iga pala väärikus ning kogu kontserti saadab äratundmisrõõm.

Palasid esitab uus Horoskoobi-nimeline ansambel, kes ongi enda eesmärgiks võtnud, et selle ajastu muusika ei kaoks kaasaegse popmuusika varju. Lisaks ansambli peasolistidele Martin Trudnikovile ja Peter Põdrale laulavad kontserdil ka järgmised suure kaliibriga külalissolistid: Birgit Sarrap, Marianne Leibur, Voldemar Kuslap, Marek Sadam ja Karl Madis.

Armastatud lugudest tulevad esitusele näiteks “Pühapäev”, “Armastuse lugu”, “Meie kaks”.

3. detsembril kell 19:00 Vabal Laval!

Pääsmed Piletilevist.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.