INGA JA TOOMAS LUNGE KONTSERT “KINGITUS”

Inga ja Toomas Lunge on saanud valmis esimese ühise albumi “Kingitus”, mida esitletakse 29. novembrist 22. detsembrini üle Eesti.

Esitluskontserdil kõlavad lood, millest mõned on publikule juba varasemast tuttavad, näiteks: “Meie pere jõulud”, “Jäljetud rajad”, aga loomulikult ka päris uued lood, mis alles ootavad inimeste südamesse jõudmist. Lugude vahele kõlavad paari inspireerinud tsitaadid, luuletused ning jutud. Kokku annavad Lunged 11 kontserti Eesti erinevates kaunites saalides. Ka plaadile jõuab lugusid täpselt 11. Mis on täpsemalt selle maagilise numbri taga? Miks koos muusikat tehakse? Ja paljud teisedki küsimused saavad kontserdil vastuse.

Täpsemat infot plaadi “Kingitus” esitluste kohta leiab Piletilevist.

Kuula helikandjalt laulu “Ma leidsin Su üles”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.