KURJAM JA PSYCHOTERROR ANNAVAD TARTUS ÜHISKONTSERDI

Laupäeval, 3. novembril ilmutab ansambel Kurjam üle pika aja end taas Tartu linnas, seekord koos vennaskollektiiviga Psychoterror.

Päev pärast hingedepäeva, kui vaimud, tondid ja kodukäijad on kõik juba ärevaks aetud, tuleb Kurjam koos väga väärika kaaskonnaga ja korraldab Genialistide klubis midagi sellist, mida seal juba ammu pole kartagi osatud, kuna teadaolevalt ei ole Kurjam ja Psychoterror seni veel kunagi Tartu linnas lava jaganud.

Oluline on sündmus ka seepärast, et Psychoterror ilmutab peatselt täiesti tuliuue albumi “Käärid” ning lisaks surematutele, juba kullaprooviga pärjatud hittidele, kuuleb tol laupäevaõhtusel kontserdil ka päris uut materjali.

Lisaks toetab omapoolse helikahuritulega ansambel Truckthor ning õhtu tõmbab käima noorte vihaste soomlaste ansambel Valtuusto.

Sügise võimsaim pungipidu Tartus leiab aset 3. novembril algusega kell 21.00 Genialistide klubis (Magasini 5) ja pilet peole maksab esimesel tunnil (21.00-22.00) vaid 5 eurot, Facebooki “osalen”-nuppu vajutanud inimestele kogu õhtu jooksul 7 eurot ja kõigile ülejäänutele 10 eurot.

Ülemisel fotol ansambel Kurjam (autor: Laura Oks)

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.