HURAXIL ON UUS VIDEO JA TRUMMAR

Ansamblil Hurax on uus video „Teineteise jaoks“ ja uus trummar Martin Parts. 

Video lavastasid Martin Grand ja Huraxi laulja Ragnar Huoponen. “Video eesmärk on viia vaataja loo sisse. Näidata, kuidas üks väike asi võib ära rikkuda nii palju head,” räägib Huoponen. Tema üks lemmikvideosid on 30 Seconds To Marsi “The Kill”. “Minule meeldib seal see meeltesegadus ja enda leidmine.”

Huoponenil oli laulu jaoks muusa ja laul räägib elust enesest. “Ma rikkusin suhte ära ja rikkus ka tema ja me ei suutnud seda kuidagi enam ära lahendada, aga samas on alati võimalus asjad korda saada,” sõnab ta.

Ta õppis, et eksimine on inimlik ja alati ei saa kõike, mida tahad. “Tuleb arvestada ka teistega ja tuleb võtta neid nii heas kui ka halvas. Elu ei ole lihtsalt lill. Tegemist on kurva looga. Samas ma tahan edastada inimestele seda, et kui vähegi tahta ja mõlemad pooled suudavad tunnistada vigu ja on valmis end natuke muutma, on kõik võimalik.” Kuigi temal nii ei läinud.

Kui ta selle looga bändi juurde läks, võeti teda vastu skeptiliselt. “Ragnar, kas päriselt jälle teeme kurva loo?” küsis Hurax. Huoponen jäi kindlaks ja ütles, et see on lugu, mille ta pidi kirjutama. Kui Hurax hakkas laulu aga tegema, panid kõik ennast muusikasse sisse ja jäid väga rahule.

Muusikaga hakkas Huoponen tegelema 10 aastat tagasi, kui isa kinkis talle kitarri. Huraxi nimi on tuletatud Ragnari perekonna- ja eesnimest.

Bändikaaslaste kohta ütleb ta, et kõik on väga toetavad. “Kitarrist Siim Põldsaar ja basskitarrist Toomas Pikkmaa on väga tehnilised mängijad, kes isuga harjutavad kodus, Martin samamoodi. Inimestena on nad mulle väga head sõbrad,” lausub Huoponen bändi kohta, kes oktoobris esines klubis Barbar üritusel “AC/DC Tribute” Soome bändiga Dynamite Train.

Mis vanast trummarist sai? “Elu on keeruline ja meie soovid on erinevad,” lausub Huoponen. “Ta soovis elus edasi liikuda, teha karjääri ja me ei saanud selles osas talle kätt ette panna, aga sellegipoolest on meie suhted väga head ja midagi pole viltu läinud.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.