MIS KÜPSEB? ELINA NECHAYEVA ON STUUDIOS SALVESTAMAS

Muusikaprodutsent ja helilooja Timo Vendt jagas täna pärastlõunal Instagramis videolõiku sellest, kuidas meie tänavune eurolaulik Elina Nechayeva laulab stuudios linti lugu “Ärgake, Baltimaad”.

Recording some vocals today with Elina. Something interesting is cooking” (eesti keeles: “Elinaga täna mõningaid vokaale salvestamas. Midagi põnevat on küpsemas”), kirjutas Timo video alla, märkides asukohaks Juhkentali tänava, kus asub Enjoy Stuudio.

1989. aasta laul “Ärgake, Baltimaad” on kolmes keeles esitatav Baltimaade laul, mille muusika autor oli Boriss Rezņiks ning sõnade autor Valdis Pavlovskis. Wikipedia kirjutab, et leedu keelde tõlkis sõnad Stasys Povilaitis ja eesti keelde Heldur Karmo. Pala loodi Balti keti jaoks, mis väljendas suurt protesti Nõukogude okupatsiooni vastu ning Baltimaade iseseisvuspüüdlust Molotovi-Ribbentropi pakti 50. aastapäeval. Laulu nimetatakse ka Baltimaade ühishümniks.

Eesti keeles laulis seda Tarmo Pihlap, läti keeles Viktors Zemgals, leedu keeles Žilvinas Bubelis.

Eks näis, mis tulekul on!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.