LENNA JA NUBLU AVALDASID ÜHISE LOO “KEERUTA”

Lauljatar Lenna Kuurmaa avaldas täna hommikul koos mõminaräppari nubluga loo “Keeruta”.

Lenna kirjutab sotsiaalmeedias: “Selle aastanumbri alguses, ühel toredal järjekordsel kirjutamise päeval stuudios, sai alguse see lugu…lugu aususest ja otsekohesusest. Oli selge, et selle looga sobiks kampa üks räppar! Ja kui tore, et ma Nublule meeldin 😁Sest kellele ei meeldiks Nublu. Vastastikune sümpaatia ja respekt. Ta inspireerus ja kirjutas nii hea teksti! See lugu sai Selline just tänu kõikidele detailidele ja osalistele! Aitäh Raul Ojamaa, Muudu, nublu, Kaarel Tamra! Lenda linnuke lenda…teine singel is OUT NOW! 🙌🙏❤️”

Lugu saab kuulata ka Spotifys, kus singli B-poolena üleval Raul Ojamaa tantsuline töötlus Lenna eelmisest singlist “Kolm korda”.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.