LAULUDE VASTASSEIS #1: “ME TÄNA ÖÖSEL EI MAGA” VS “KOLM KORDA”

Eelmisel teisipäeval ilmus MuusikaPlaneedi vasakusse serva pisike küsitlusnupuke, kus tahtsime teada, kas teile meeldib rohkem BIRGITi aktuaalne singel “Me täna öösel ei maga” või Lenna esitatud “Kolm korda”. Vastasseisu võitis … Lenna!

Lugu “Kolm korda” skooris 68.29% häältest, “Me täna öösel ei maga” saagiks jäi 31.71%. Aitäh arvamuse avaldajatele! 🙂

Nii Birgit Sarrap kui Lenna Kuurmaa kasutavad esinejanimena ainult oma eesnime ning nende sünnipäevade vahe on vaid kaks päeva (Birgit tähistas oma 30. sünnat 24. septembril, Lenna sai 26. septembril 33-aastaseks). Lisaks töötasid nad mõlemad suvekuudel uue albumi kallal – Birgitil ilmus see septembri lõpus ja lähiajal peaks ka Lenna oma värske CD välja andma.

Juba on siin lehel üleval ka uus vastasseis, kus võistlustules kaks laulu pealkirjaga “Segased lood”. Tegu on siiski täiesti erinevate lugudega, millest üks kuulus kunagise ansambli Blacky repertuaari ja teise esitajaks Karl-Erik Taukar.

Meenuta mõlemat laulu ja hääleta lehe vasakus servas:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.