UUDO SEPA MUUSIKAVIDEO “SINULE” NÜÜD YOUTUBE’IS ÜLEVAL

Eesti värskeim superstaar Uudo Sepp andis 31. augustil välja uue singli “Sinule”, mis juhtab sisse tema novembris ilmuva debüütalbumi. Laul räägib vastuseta jäänud tähelepanuavaldustest ja noortevahelistest suhetest, kus üks pool sooviks alati enamat. Tänasest, 4. oktoobrist saab YouTube’is vaadata loo muusikavideot.

”Algselt sündis loo idee lihtsalt sellest, kui nägin, kuidas üks poiss üritas ulmelt ühte tüdrukut saada, aga tüdruk tundis, et poisist on talle natuke vähe ja andis talle järjepidevalt korvi. Ühel õhtul ma lihtsalt mõtlesin, kui palju head see poiss oleks sellele tüdrukule saanud teha ning kirjutasingi loo,” räägib Uudo Sepp.

Laulualge viidi lõpuni juuni alguses Universal Music Balticsi korraldatud laulukirjutamise laagris. Uudot aitasid Matias Melleri ja Bert Prikenfeld ning loo produtseeris Kim W.

Muusikavideo tootis Vita Pictura, režissöör: Martin Raid.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.