KUULA: VÄLISMAAL LAINEID LÖÖV WATEVA PAUGUTAB UUE LOOGA “PING PONG PARTY”

Laulja ja laulukirjutaja Renate avaldas teisipäeval poploo “Ping-Pong” ning täna õhtul tuli elektrooniline duo WATEVA välja samateemalise bängeriga “Ping Pong Party”.

WATEVA on kaheliikmeline elektrooniline koosseis, kuhu kuuluvad produtsendid ja muusikud Hugo Martin Maasikas (Whogaux) ja Kris Evan Säde (Futuristik). Olgugi, et kollektiiv tähistas suvel alles esimest tegutsemisaastat, on neil ette näidata kümned miljonid kuulamised erinevates muusikaplatvormides, esinemised nimekatel festivalidel ja koostöö maineka NoCopyRightSounds plaadifirmaga.

Tegemist on WATEVA kolmanda singliga, mille duo legendaarse Londoni plaadifirma NoCopyrightSounds alt välja andis. “Koostöö NCSiga sai alguse Hugo Cartooni aegadest. Mina sain jala ukse vahele kui tegin Futuristiku alt remiksi Cartooni loost “Immortality”,” räägib Säde kuidas jõudsid kaks eesti muusikut välismaa label’ini, millel on ainuüksi YouTube’is 18 miljonit jälgijat. Lisaks on koostööd tehtud ka Berliini plaadifirmaga Selected. ja Amsterdamist alguse saanud Faded Recordsiga.

Pärast tegusat suvehooaega plaanivad WATEVA liikmed talvel mõneks ajaks tagasi Los Angelesse kolida. Enne seda astub elektrooniline duo üles teiste seas laupäeval, 6. oktoobril Tallinnas, Klubi Hollywood 25. sünnipäeval ning 3. novembril Saku Suurhallis, MyHits Awardsil.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.