TÄNA ILMUS LIIS LEMSALU UUS SINGEL „HINGATA“

Foto: Heigo Teppo

Täna ilmunud Liis Lemsalu singli „Hingata“ autoriteks on lisaks lauljatarile endale Daniel Levi Viinalass, Bert Prikenfeld ja Aapo Ilves. Õhtul kannab ERR üle Ettevõtlusauhinnad 2018 gala, kus lugu tuleb esitusele vaid selleks õhtuks loodud eriversiooniga koos keelpillikvartett Preziosoga.

„Hingata“ on värskeim singel Liis Lemsalu albumilt nimega „+1“. Loo demo autor Daniel Levi Viinalass pala tähendusest: “”Hingata” on laul, mis räägib sellest, et kunagi pole liiga hilja ennast uuesti defineerida. See, kes me olime eile, ei pea olema see, kes oleme täna. Kui ma Liisile seda esimest korda laulsin, siis oli näha, et tunneb ennast selles loos ära ja polnud küsimustki, kas see laul saab tema omaks.“

Liis kinnitab Danieli sõnu: „“Hingata“ on lugu, mille puhul teadsin kohe, et see peab mu esimesele eestikeelsele plaadile saama. Mäletan siiani väga hästi, kuidas Daniel seda esimest korda kitarri saatel ette laulis – mul tekkis selle viisiga kohene äratundmine, et jah, see on see! Stuudios sai seda produktsiooni mõttes täiesti nullist koos Bert Prikenfeldiga üles ehitatud ja ma olen lõpp-produktsiooniga väga rahul.“

„Kui albumil saab kuulata loo esmaversiooni, siis just sai meil Liisiga valmis veel värskema kõlaga raadioversioon, mida lisaks raadiotele saab kuulata digilevis ja näha lüürikavideo taustana,“ täpsustab aasta produtsendiks ja miksijaks valitud Bert.

Liisi jaoks sümboliseerib uus lugu sügist: „Kõik, mis on oma aja kaotanud, langeb maha, et uued algused Su elus saaks värskelt hingata.“ Liisi näed uut singlit esitamas juba täna õhtul ERRi vahendusel vaatajateni jõudval Ettevõtlusauhinnad 2018 galal. Spetsiaalselt selleks õhtuks on palast loodud eriversiooni koos keelpillikvartett Preziosoga.

Liis Lemsalu “Hingata (Radio edit)”:

Muusika: Bert Prikenfeld, Daniel Levi Viinalass, Liis Lemsalu
Sõnad: Aapo Ilves, Liis Lemsalu
Vokaal: Liis Lemsalu
Klahvpillid: Mairo Marjamaa

Produktsioon, salvestus, programmeerimine, mix, master: Bert Prikenfeld

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.