GALERII: MUUSIKALISE ERIPROJEKTI KURADI SAAR ALBUMI ESMAKUULAMINE

Kuradi Saar on ellu äratatud austusavaldusena Eesti rokkmuusikale ja -muusikutele. Just seetõttu lõid Elephants From Neptune’i muusikud Robert Linna, Jon Mikiver, Rain Joona ja Markko Reinberg eraldiseisva eestikeelse muusikalise projekti.

Eile toimus Erinevate Tubade Klubis kutsetega üritus, kus koos muusikasõprade ja fännidega kuulati kogu debüütalbum enne ilmumist läbi. Vahele meenutati hubases vestlusringis salvestusprotsessi ning jagati inspiratsiooni taustainfot – seda kõike aitas juhtida Jüri Muttika.

Kuradi Saare debüütalbum ilmub sel reedel, 5. oktoobril. Bändi omanimelist kontseptsioonalbumit saab iga Eesti rokkmuusika sõber kuulata nii digitaalselt kui ka CD formaadis, hiljem lisandub ka vinüül.

Juba ilmunud esimene singel “Vapustav maailm” on saanud tunnustust teiste seas nii Heidy Purgalt, Vaiko Eplikult kui ka Kristel Aaslaiult.

Vaata albumi esmakuulamise galeriid (fotod: Gerli Tooming):

Kuradi Saare debüütsingel “Vapustav maailm”:

Ansambel InstagramisFacebookis ja Spotifys.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.