MAIA VAHTRAMÄE ESITAS ETV “TEREVISIOONIS” OMA JÄRGMIST SOOLOSINGLIT “PARADIISI”

Muusikasuvi Löwenruh' pargis (27. juuni 2018)Ansamblist Põhja-Tallinn tuntud lauljatar Maia Vahtramäe esitas esmaspäeval ETV hommikuprogrammis “Terevisioon” loo pealkirjaga “Paradiisi”, mida saab nüüd ka YouTube’ist vaadata-kuulata. Tegemist peaks olema Vahtramäe järgmise soolosingliga.

Maia rääkis juba suve alguses oma esinemistel, et tema järgmine singel kannab nime “Paradiisi” ning see ilmub sügisel. Kuna kalender näitab oktoobrikuud, siis näib, et kaua ei pea enam ootama.

“Paradiisi” saab olema neljandaks singliks Maia Vahtramäe aasta lõpus müügile jõudvalt esimeselt sooloplaadilt, mis valmib koos Janne Saarega.

Lisaks soolokarjäärile ja Põhja-Tallinnale tegutseb aktiivne Maia ka sellises uues kollektiivis nagu Vaikuse Viiv, mis teeb popi ja džässi vahepealset muusikat ning kuhu kuulub lisaks temale ka lauljatar Elis Loik. Nende esimene singel kannab nime “Kollane liblikas” ja nagu ETV “Terevisioonis” selgus, esinevad nad 8. novembril Maarjamäel.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.