THE BOONDOCKSI INDIE-PRINTSID ÜLLATAVAD UUE PLAADIGA

8. oktoobril ilmub The Boondocksil järjekorras kolmas stuudioalbum “How to Build a Love Bomb”. Ambitsioonika pealkirjaga plaadi helipilt on bändi varasema loominguga mõnevõrra lõbusama tooniga, ent bändile omane sügavus väljendub lugude sõnades.

“Album räägib lahkuminekutest, rasketest aegadest suhetes, truudusetusest ja paljudest muudest ebameeldivatest asjadest,” avab plaadi tausta lugude autor ja trummar Karl Kevad. “Kontrast kurva sisu ja meeleoluka kõla vahel väljendabki ebastabiilsust sellistes olukordades.”

“Kui esimese albumi “USB” tegime 2014. aastal kolmekesi, siis kaks aastat hiljem ilmunud “Thrilleri” ajaks oli bändiga liitunud kitarrist Romet Mägar ja nüüd kolmada albumi tegemisel oli meid juba viis, bändis on nüüd klahvide taga Karl Kallas. Ei tea, kuhu me nii välja jõuame, järgmise plaadi teeme ehk koos sümfooniaorkestriga,” muigas laulja Villem Sarapuu.

Erinevatel klahvpillidel on suur roll albumi kõlas, kasutatud on erinevaid süntesaatoreid, näiteks taaskasutusest leitud lastesünt, nõukogudeaegne elektriorel, kuid samas on püütud säilitada 60ndate hõng ja teha autentne vintage album.

“Enamik albumist on kirjutatud aja jooksul, mil bändi kolm liiget läbisid ajateenistust, kuigi vaba aega oli vähe, suutsime siiski kirjutada üle 50 loo, millest siis 11 plaadile valisime,” lisas kitarrist Romet Mägar.

Plaadil teevad kaasa tuntud 90ndate Pärnu indie-muusikud ja bändi mentorid Marek Talts ja Tiit Kevad.

Plaadi esitluskontserdid toimuvad:

12. oktoobril Pärnus kultuuriklubis Tempel / külalisena OUU
13. oktoobril Tõrvas pubis Juudas
19. oktoobril Tartus Genialistide klubis / külalisena Mees Inc.
20. oktoobril Rakvere Teatrikohvikus
9. novembril Tallinnas Rock Cafes / külalisena Ans. Andur

Teaser:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.