NUBLU & REKETI HITT “MINA KA” PÄÄSES LÕPUKS RAADIO ELMAR TABELIS ESIKOHALE

Salapärane räppar nublu üllitas mai lõpus koos reketiga loo “Mina ka”, mis sai koheselt suurte ja väikeste muusikasõprade lemmikuks, kuid raadiojaamad hakkasid lugu ketrama tunduvalt hiljem. Nüüd, neli kuud peale avaldamist, tõusis pala raadios Elmar esikohale.

Hittsinglit “Mina ka” on praeguse seisuga YouTube’is kuulatud 2,7 miljonit korda ning alles hiljuti pani see siinsamas MuusikaPlaneedis kinni “Suvehitt 2018” küsitluse, kus jäi teisele kohale samuti nublu sinku “Öölaps!”. Raadio Elmar koostatud Eesti lugude edetabelis on palal “Mina ka” kirjas kuus tabelinädalat, liidrikohal niisiis esmakordselt. Palju õnne!

Kahel korral pingerivi tippu jõudnud Lõõtsavägilaste “Kui laubä õhta jõudis” paikneb nüüd positsioonil number kaks ning kolmandaks kerkis Uudo Sepa “Sinule”, mis sel neljapäeval omale ka muusikavideo sai.

Raadio Elmar Eesti lugude edetabel (29. september):

1 (2) [6] nublu feat. reket “Mina ka”
2 (1) [7] Lõõtsavägilased “Kui laubä õhta jõudis”
3 (4) [3] Uudo Sepp “Sinule”
4 (8) [2] Politsei- ja piirivalveorkester & Karl-Erik Taukar “Mehe mõõt”
5 (3) [7] Sobe “Kuldne kuu”
6 (5) [3] Vesikas “Porilombi polka”
7 (6) [7] Laura “Tõusulained”
8 UUS [1] Von Dorpat “Paljajalu (Muutes naeruks valu)”
9 (9) [10] Elina Born & Jüri Pootsmann “Jagatud saladus”
10 UUS [1] Vaikuse Viiv “Kollane liblikas”

Uute tulijatena proovivad järgmisesse tabelisse sisse murda:

Pingereast väljas:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.