LÕÕTSAVÄGILASED LÄHEVAD TUURILE

Kui te veel ei tea, kes on Lõõtsavägilased, siis on viimane aeg see viga parandada! Ansambel Lõõtsavägilased on loodud 2013. aasta detsembrikuus ning ansamblisse kuuluvad kolm noort muusikut Andres Eelmaa, Rasmus Kadaja, Tobias Tae ja ansambli “isa” Margus Põldsepp. Kõik poisid on omandanud muusikalisi oskusi Karksi-Nuia Muusikakoolis.

Lõõtsavägilased mängivad põhiliselt rahva- ja pärimusmuusikat, kuid nad ei pane kätt ette teistelegi muusikastiilidele. Nelja ja poole aasta jooksul on ansambel andnud juba üle 500 kontsert-esinemise ning üles astunud peaaegu kõikidel Eesti suurematel pärimusmuusika festivalil ja üritusel.

“Algaval tuuril tuleb kindlasti esitlusele palju uusi lugusid, millest enamus on pärit meie vastilmunult plaadilt “#Kolmaz”. Kuna me enamus oleme ansamblis ikkagi noored poisid siis saame omale veel lubada seda, et laulame hästi palju naistest ja armastusest, sest see on teema mis ikkagi enamusi kõnetab ja kuulama paneb. Kindlasti tuleb kontserditel esitlusele ka vanu häid lugusid meie repertuaarist ja esitamata ei jää ka meie hittlood!” sõnas Lõõtsavägilaste frontman Andres Eelmaa.

Ansambli esinemiste arv on vägagi soliidne ja nende tegevust on tunnustatud mitmete erinevate auhindadega. Nüüd on võimalus tulla oma silmaga vaatama ja kõrvaga kuulama neid nõutud noori mehi ja veenduma, et auhindu pole asjata nopitud.

Oktoobris ja novembris rändavad Lõõtsavägilased üle Eesti ja annavad kokku 17 kontserti.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.