KANAL 2 MUUSIKATABELIS ON TAGASI ESIKOHAL DUETT “JAGATUD SALADUS”

Kanal 2 uudistemagasini “Reporter” muusikatabelis Eesti TOP 10 tõusis täna peale nädalast pausi tagasi esikohale Elina Borni ja Jüri Pootsmanni duett “Jagatud saladus”, millel kirjas juba 12 tabelinädalat, neist tippu on jõutud viiel korral. Palju õnne! 🙂

Eesti TOP 10-s on sel aastal viiel korral esikoha haaranud viis laulu: Tanel Padari “Soovin head”, Jüri Pootsmanni “Vihmapiisad päikest täis” (jah, Jürka on tänavu eriti hoos!), SHANONi “Nüüd on see käes”, Black Velveti “Väravad” ning nüüd siis ka Elina Borni & Jüri Pootsmanni “Jagatud saladus”. Näis, kas viimane neist suudab ka kuuendat korda tabeli kinni panna.

Teise positsiooni võitles seekord kätte noore superstaari Uudo Sepa “Võitmatu” ja kolmandaks tuhises nublu “Öölaps!”. Huvitav, et just see singel sedapuhku seitsmendalt kolmandaks hüppas, samas kui tema eelmise nädala #2 pala “2 Quick Start” langes sootuks üheksandaks ja seega ka konkurentsist välja.

Kanal 2 saate “Reporter” muusikatabel Eesti TOP 10 (14. september):

1 (5) [12] Elina Born & Jüri Pootsmann “Jagatud saladus”
2 (4) [7] Uudo Sepp “Võitmatu”
3 (7) [5] nublu “Öölaps!”
4 (3) [13] Black Velvet “Väravad”
5 (1) [2] Põhja-Tallinn feat. Koit Toome “Liiga noor, et mõista”
6 (6) [6] Cityflash feat. Laura-Ly, Indrek Ventmann & Wild Disease “Kriminaal”
7 UUS [1] Kapriiz “Kaasa vii”

8 UUS [1] Rozell feat. Merilin Mälk “Foolish”
9 (2) [2] nublu “2 Quick Start”
10 UUS [1] Rainer Ild “You Find Me Cute”

Iga nädal lendavad kolm kõige vähem punkte saanud lugu tabelist välja. Nende asemele tulevad uued lood, mis alles jäänud seitsmega võistlema hakkavad. Seekord on uustulnukateks:

  • Etnopatsy “Hundi kutse”
  • Goresoerd “Kellelgi täna on valus (Kosmikud cover)”
  • INGER “I’m Alright”

Hääletada saab siitkaudu.

Täpselt aasta tagasi oli K2 tabelis #1 Marju Läniku “Süda silmades” ja aastal 2016 Getter Jaani, Grete Paia & Uku Suviste “Teemant”. Kuna seda viimast laulu oleme siin korduvalt meenutanud (see jõudis tippu lausa kuuel korral), kuulakem täna pala “Süda silmades”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.