LEPATRIINU PLAADI “TREEHOUSE” ESITLUSED

Lepatriinu

Täiendatud 11. septembril kell 08:58

Alles eelmisel neljapäeval kirjutasime, et Lepatriinu ehk Triinu Paomets avaldab 21. septembril oma esimese täispika albumi “Treehouse”, mida saab muideks juba praegu ette tellida Apollo veebipoest. Nüüd on teada veel seegi, et plaadi esitlused toimuvad Apollo poodides 19.-21. septembrini Tallinnas, Pärnus ja Tartus ning 26. septembril ERR-i Raadio 1. Stuudios.

“Treehouse” on mänglevalt kerge, kuid samas kätkeb endas ootamatuid mõjutusi 90ndate hip-hopist, mis on osavalt põimitud popi ja jazzi liini ning karakteri annab albumile iseloomuga indie ja souli mõtlikkus.

Lepatriinu sai muusikakarjäärile hoo sisse Noortebänd 2016 konkursilt ning tänavu nomineeriti ta lühialbumiga “EP1” Eesti Muusikaauhindadel lausa kahes kategoorias: Aasta Indie Album ja Aasta Debüütalbum.

Ühtlasi on Lepatriinu eelmisest aastast Taani indie-plaadifirma No Angel Records artist.

Lepatriinu Lauljatari debüütplaadi “Treehouse” esitlused toimuvad:

19. septembril kell 18.00 Solarise Apollos
20. septembril kell 18.00 Pärnu Keskuse Live laval
21. septembril kell 18.00 Tartu Lõunakeskuse aatriumis

26. septembril toimub ERR-i Raadio 1. Stuudios albumi kordumatu esitluskontsert.

“Loome sel õhtul ühe müstilise ja muinasjutulise olemise ning pakume võimaluse mõneks hetkeks unustada muu maailm ja sellega kaasnevad mured,” jutustab Lepatriinu.

Kontserdil saadab teda trummar ja klahvimängija Uku Kübar, kellega Triinul on hea lavakeemia ning seljataga pikem koostöö. Albumi valmimisele aitasid kaasa Aivar Surva, Aarto Hiiemaa (Josh Twist), Taavi Paomets (Avoid Dave), Heikko Remmel, Eliise Saar, Elisabeth Grete Talivee, Helen Heinroos jpt.

Pileteid jagub vaid kiirematele. Müüki tuleb vaid 100 pääset.

Facebook event

Kuula ja vaata viimast singlit “Up the Sky”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.