MUUSIKAPLANEEDI TOP KÜMMET VALITSEB JÄTKUVALT MARJU LÄNIKU HITI “SUVEKUNINGANNA” UUSVERSIOON

Augustikuu viimases MuusikaPlaneedi TOP 10-s pääsesid tippu ainult tegijad. Esikohal särab kuuendat korda Marju Läniku aegumatu hiti “Suvekuninganna” uusversioon, mis kogus pea 24% häältest. Teisel positsioonil paikneb Liis Lemsalu ja Ott Leplandi duett “Süda taob” ning pronksmedal kuulub Marju Läniku eelmisele singlile “Täna otsuseid ei tee”

“Suvekuninganna” värske reggae-vibe’iga versioon valmis Avoid Dave’i, Kristel Aaslaiu ja Marju Läniku koostöös. Suvise laulu originaalautor on Mikk Targo.

Avoid Dave’i ehk Taavi Paometsa sõnul tekkis idee teha “Suvekuninganna” kaver Onu Eskimo reklaamklipi võtetelt, kus laulu kolm osapoolt esimest korda kohtusid. “See kooslus tundus meile kõigile väga üllatav ja värske, mistõttu otsustasime katsetada, kuidas kõlaks vana armastatud hitt uues ja täiesti ootamatus arranžeeringus,” lausus Paomets.

Uus singel on tõeliselt suvine, seda iseloomustab kerge reggae-stiil, millele lisavad mõnusat rütmi tamburiin, kitarr ja ukulele. Loos kõlavad veel Avoidi mahlased sündid ning suvekuningannade Marju ja Kristeli kaunid vokaalid. Kokku teeb see üllatava, ootamatu ja väga suvise muusikapala.

Nagu juba mainitud, siis MuusikaPlaneedi edetabeli teisel astmel paikneb Liis Lemsalu & Ott Leplandi ühine singel “Süda taob”, mis pärit Liisi albumilt “+1” ning number 3 on seekord Marju Läniku esitatud “Täna otsuseid ei tee”, mis osales ka konkursil Eesti Laul 2018 ja millel siin kirjas juba 32 nädalat! Selle tulemusega kordab nimetatud lugu Merit Männiste esitatud pala “Jääingel” rekordit, mis siin 2015. aastal samuti 32 nädalat vastu pidas. Kuna aga “Täna otsuseid…” asub hetkel kõrgel kolmandal kohal, tähendab see seda, et lugu pääseb hääletuses edasi ja järgmisel esmaspäeval purustab see “Jääingli” rekordi.

MuusikaPlaneedi TOP 10 #169 (27. august):

1 (1) [10] Marju Länik & Kristel Aaslaid “Suvekuninganna (Avoid Dave remix)” (23.89%)
2 (5) [17] Liis Lemsalu & Ott Lepland “Süda taob” (20.7%)
3 (2) [32] Marju Länik “Täna otsuseid ei tee” (18.79%)
4 (4) [2] The Sound “Motomaania” (14.97%)
5 (3) [3] nublu “Öölaps!” (9.24%)

6 UUS [1] Ketter Orav “Võitmatu” (4.78%)
7 UUS [1] PK + Johanna Randmann “Kiviviske kaugusel” (3.5%)
8 UUS [1] AG x Elemental Brothers “Koju ära” (1.91%)
9 UUS [1] Kaido Kesler “Ma sinu juurde jään” (1.59%)
10 UUS [1] Amiran x Jüri-Saimon “Hurricane” (0.64%)

Hääli: 314 (aitäh!)

Reeglid näevad ette, et edasi pääsevad viis edukamat laulu ning neile asuvad nüüd konkurentsi pakkuma viis uut tulijat. Selle nädala uustulnukad on:

  • Ergo Korp & Mari Holm “Kui armastusfilmis”
  • Etnopatsy “Hundi kutse”
  • Lady’s Choice “Seisatub aeg”
  • Stupid F & Hash + J.O.C. & Fanta Stika “Veic lille 2”
  • Sünne Valtri & Jaak Linnas “Süda kui viibib”

Uus gallup ootab teie hääli lehe paremas servas ning läheb lukku pühapäeval, 2. septembril kell 23:59. Edu kõikidele lauludele ja aktiivset hääletamist! 🙂

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.