ERGO KORP & MARI HOLM ANDSID VÄLJA ÜHISE LAULU “KUI ARMASTUSFILMIS”

Pärnu muusikud Ergo (kodanikunimega Ergo Korp) ja Mari Holm (tuntud ansamblitest Greip ja Kõu) üllitasid koos suvise tantsuloo “Kui armastusfilmis”.

Laulu sõnade ja muusika autor on Ergo Korp ise. Kuna tänavune suvi on olnud soe ja seiklusterohke, siis räägibki laul sellest, et kõik oleks kui armastusfilmis ning südames elab see soe kevad-suvi edasi ka sügisel ja talvel.

Kuigi Ergol ilmus eelmise aasta lõpus uus plaat “13 kuud ja 7 päeva”, siis antud laulu sealt pealt ei leia. “Olgu see lugu siis selline lihtne ja meeldejääv ülistus peagi lõppevale kaunile suvele. Mari jaoks oli antud tantsumuusika žanr uus ja huvitav kogemus kaasa teha, kuna ta on eelnevalt viljelenud natuke teistlaadi muusikat ansamblites Greip ja Kõu ning on enda lauluga “Mari oli maias” ka Eesti mehed Rakveres, Eesti meeste tantsupeol jalga keerutama pannud. Laulu miksis ja masterdas Marco Margna,” kommenteeris Ergo Korp.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.