TRESKI KÜÜN SÕLMIB TEISE KONTSERTHOOAJA KOKKU NOSTALGILISTE PIDUDEGA!

Treski Küün (Foto: Rasmus Erismaa)

Sel nädalal sõlmib Setomaal asuv ainulaadne kontsertpaik Treski Küün teise täispika suvehooaja otsad kokku. Hooaja lõpus jõuavad lavalaudadele nii seto tantsumuusika ansambel Klapp kui ka legendaarne ansambel Justament.

Juba homme 22. augustil annab Treski Küünis järjekorras 100. ja ühtlasi oma ajaloo viimase kontserdi ansambel Klapp koosseisus Toomas Valk, Jalmar Vabarna ja Kristjan Priks. “”Lõpp hea, Klapp hea!” naljatab ansambli kitarrist ja ühtlasi Treski Küüni ellukutsuja Jalmar Vabarna. “Saab olema pikk ja emotsionaalne õhtu, sest üheskoos on läbi elatud toredaid aegu ja ikka on natuke kahju laiali minna. Aga elu läheb edasi!”, lisab ansambli karmoškamängija Toomas Valk. Lisaks Klapile astub üles ka tänavuse Viljandi pärimusmuusika festivali raames sündinud start-up bänd SÜRR.

Suvehooaeg Treski Küünis kulmineerub laupäeval 25. augustil tantsuliselt ja ühtlasi legendaarselt, sest küüni väisab JUSTAMENT! Kogenud pillimeeste püüne soojendab üles nooruslik folkpunt MandoTrio, kes esitleb Treskis oma debüütalbumit “Ilma sünnib”.

Mõlemal peoõhtul on avatud Lauda Kõrts ning pakutakse kohalikku toitu. Väravad sündmustele avatakse 19.00, kontserdid algavad 20.00.

Piletid on müügil Treski Küüni kodulehel www.treskikyyn.ee ja tund enne algust kohapeal.

Treski Küüni kontserthooaega toetasid: Setomaa Vallavalitsus, Rahvakultuuri Keskus, Hasartmängumaksu Nõukogu, Eesti Autorite Ühing, Eesti Kultuurkapital, AS Värska Vesi, OÜ Folk Massidesse.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.