ÜLLATUSPOMM! MENUBÄND PATUNE POOL TEATAS LAIALIMINEKUST

Patune Pool

Populaarse ansambli Patune Pool liikmed Sünne Valtri ja Edvin Petrov teatasid täna pärastlõunal, et viis aastat tegutsenud bänd lõpetab tegevuse.

“Meil on olnud üks äärmiselt põnev teekond, mis on nii inimestena kui ka muusikutena muutnud meid mõlemat,” lausus Sünne Valtri YouTube’i üles laaditud videos.

Bändi kõige populaarsem laul YouTube’is on “Dolce Gabbana”, mis on 2014. aasta kevadest kogunud üle viie miljoni kuulamise. 3,8 miljoniga järgneb “Sul vastan jaa”, 2,5 miljoniga originaallugu “Tõmban su hoovi”.

Patune Pool lõpetab tegevuse 1. jaanuaril 2019. “Me leidsime ühiselt, et nüüd on aeg astuda edasi, võtta vastu uusi väljakutseid ja mine tea, mis elul meile veel varuks on,” ütles Valtri. “Kindlasti ei kao me kuskile,” lubas Petrov. “Me oleme omavahel alati rääkinud, et kui lõpetada, siis tipus.”

Bändiliikmed lisasid, et lähevad laiali küll kolleegidena, kuid jätkavad sõpradena. “Loodame, et oleme jätnud teie südametesse jälje ja iga kord, kui meenutate Patuse Poole pidusid, siis tuleb teie näole suur ja lai naeratus,” ütles Valtri.

Vaata 11-minutilist videopöördumist:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.