SUNLIGHT TEGI KODUMAALE JUUBELIKINGITUSE

Tantsumuusika ansambel Sunlight avalikustas uue singli “Kaunis maa”, mille esmaesitlus toimus 26. juuli õhtul raadios Elmar.

“Ühel päikselisel päeval Brandenburgi väravate juures Mark Tarmonea lugu “So Berlin” kaasa lauldes oli tunne mõnusalt suvine ja tõeliselt kodune,” meenutab Kristo Poka. Ilus Berliin on päikesepoiste üks lemmiklinnadest. Sellest fiilingust kantuna valmis nüüd latiinohõnguline suvelaul, mis räägib ilusatest Eesti linnadest… ja ilusast suvearmastusest.

Berliinimälestused said miksitud sel suvel Eestis kogutud suveelamustega. Loo sõnad kirjutas bänd üheskoos noore andeka poeedi Paul Pärnaga. “Selles suves puudus üks tõeliselt tantsuline suvelaul ning loodetavasti tekitab see kuulajas sarnase tunde, mida meie oma seltskonnaga kogesime sel imeilusal päeval Berliini südames ning sel suvel imelist Eestimaa suve nautides, las olla see meiepoolne kingitus meie kodumaa juubeliaastal,” lisab Lauri Hermann.

Peale Poka ja Hermanni kuuluvad Sunlight’i koosseisu veel Kalmer Neidla ja Kristjan Reinvee. Suurtel suveesinemistel on publikule tutvustatud ka suuremat koosseisu, kuhu kuuluvad veel trummar Sven Schmeiman ning taustalauljad Vivian Teral ja Allan Rajamäe.

Kuigi bändil ilmus alles juunis debüütplaat “Mind puuduta veel”, siis laulu “Kaunis maa” helikandjal ei leidu.

1 vastus

  1. Liina ütleb:

    Super päikesepoisid!!!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: