SIGNE HANSEN TULI VÄLJA KELMIKA LOOGA “PÕRGUPRUUT”

Signe Hansenil ilmus uus singel “Põrgupruut”.

Lugu räägib inimlikest nõrkustest ja pahedest ning Põrgupruut on lihtsalt üks sümbol, mille alla see kõik võiks koonduda. “Põrgupruut ei ole minu pseudonüüm, see lugu ei ole autobiograafiline,” naerab Signe, kes on ka laulu muusika ja sõnade autor.

“Sain kevadel kätte magistrikraadi muusika- ja lauluõpetaja erialal ja andsin pühaliku tõotuse, et vähemalt mõneks ajaks on õppimisega kõik ning kavatsen vabaks jäänud aja täiteks hakata realiseerima lugude juppe ja ideesid, mis sahtlisse kogunenud.”

Loos teevad kaasa Vilho Meier kitarril, Priit Sootla klahvpillil, Madis Fuchs basskitarril ning Ilja Sharapov trummidel. “Põrgupruut” salvestati Slim Music Studios ja selle on masterdanud Janek Kivi (Heliala).

Signelt on varem ilmunud kaks singlit: “Öö on minu aeg” ja “Igaüks seda näeb”.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.