LONDON GRAMMAR SWEET SPOT FESTIVALIL EI ESINE, ASENDAMA TULEB KODALINE

Iiri bänd Kodaline (promofoto)

Sweet Spot Festivali korraldusmeeskond teatab kurvastusega, et planeeritud London Grammari esinemine festivalil jääb bändiliikme haigestumise tõttu ära. Pealaval annab bändi asemel kontserdi suurepärane Iiri bänd Kodaline.

Sel nädalavahetusel toimub Kultuurikatla pargis Sweet Spot Festival, kus paljude suurepäraste esinejate hulgas pidi üles astuma ka briti ansambel London Grammar. Kahjuks tühistas bänd täna oma esinemise bändiliikme haigestumise tõttu. “Meil on väga kahju, et ei saa sel korral festivalil osaleda ja loodame siiski peagi Eesti publikule esineda. Vabandame kõikide fännide ees,” sõnab bänd. Festivali pealavale leidis korraldaja uueks peaesinejaks Iiri pop-rock bändi Kodaline.

“Loomulikult on meil tekkinud olukorra pärast väga kahju,” sõnab festivali juht Anton Must. “Meieni jõudis see info täna päeval, õnneks saime kiiresti kontakti Kodaline’i management’iga ning bänd saab homme Tallinnas kontserdi anda. Sweet Spoti esinejatenimekirjas on veel mitmeid teisi väga häid artiste ja programm pakub kindlasti palju meeldejäävaid elamusi.”

Kodaline on Iiri pop-rock bänd, kelle suurimateks hittideks on näiteks imekaunis “All I Want”, mida on Spotifys kuulatud üle 220 miljoni korra, ning “High Hopes” (üle 94 miljoni kuulamise Spotifys). Bänd on välja andnud kolm stuudioalbumit ning mitmeid EP-sid. Kodaline’i muusikat on kasutatud paljudes hittfilmides ja -seriaalides – näiteks “The Vampire Diaries”, “The Fault In Our Stars” ja “Grey’s Anatomy”.

Sweet Spot Festival toimub esmakordselt juba homme ja ülehomme Tallinnas, Kultuurikatla pargis. Piletid festivalile on müügil festivali kodulehel www.sweetspot.ee ja Piletilevis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.