CITYFLASH, LAURA-LY, INDREK VENTMANN & WILD DISEASE ESITLEVAD KOLMAPÄEVASES “SUVEREPORTERIS” MUUSIKAVIDEOT “KRIMINAAL”

Foto: Egert Karu, United Dream Studios

Täiendatud kell 17:03

Juuni alguses nägi ilmavalgust uus eestikeelne suvelugu “Kriminaal”, mida esitavad Cityflash, Laura-Ly, Indrek Ventmann ja Wild Disease. Esimene neist teatas äsja oma Facebooki lehel, et homme, 25. juuli õhtul toimub Kanal 2 saates “Suvereporter” laulu muusikavideo esitlus. Saade algab kell 19!

Kuigi loo nimi on “Kriminaal”, siis ei räägi see Laura-Ly Uussaare sõnul kriminaalist kui pahast poisist, kes röövib panka ja tulistab, vaid pigem on tegemist sellist tüüpi kriminaaliga, kes on südametemurdja. “Natuke on ta siiski ka nö. paha poiss, bad boy,” lisab naljatledes muusikaprojekti produtsent Meelis Eskola aka Cityflash.

Loo idee sai alguse mõned kuud tagasi, kui Eskola käis Dominikaani Vabariigis reisimas.

“Laura-Ly ütles, et ma tuleks sealt tagasi mõne hea suvise hiti ideega. Ja nii ma seal siis uitasin: võtsin päikest ning igal pool, kuhu ma sattusin, jälitas mind üks ja seesama lugu. Selgus, et see on Ladina-Ameerikas väga populaarne ja sellel on YouTube’is üle miljardi vaatamise. Olin veendunud, see tuleb ka Eestis kindlasti ära teha ja nii see otsus sündiski, et teeme ühe eestikeelse loo ka vahelduseks. Laura-Ly’le meeldis see lugu samuti väga ning koos kirjutasimegi sõnad valmis,” kirjeldab Eskola.

Indrek Ventmanni ja Jaanus Saksi aka Wild Disease kaasamise otsus tuli Meelisel ja Laura-Ly’l väga lihtsalt.

“Esimene mõte oli meil mõlemil kohe Indrek Ventmann, sest tundus, et just tema on meie Eesti oma latiino. Kui otsustasime loosse ka räpi osa sisse panna, siis oli ka see valik ilmselge, sest olen Jaanusega ka varem koostööd teinud,” tõdeb Eskola.

“Selline reggae vibe peaks alati toimima, olenemata publikust. Kui ma hakkasin enda osale sõnu kirjutama, siis suhteliselt ruttu tekkis idee, et iga lause lõpus võiks olla sõna “poiss”, ehk siis paha poiss. Sellest see salm räägibki, et kes see poiss siis on ja mida ta teeb,” sõnas Jaanus Saks. “Kunagi olin ma ise ka paha poiss, aga enam mitte,” naljatleb Saks.

“Suvi on selline hea aeg, mida kõik alati ootavad ning sellel lool on täpselt õiged suvised rütmid, mõnus reggae beat. Aga ise ma kindlasti paha poiss ei ole, pigem ikka selline rahumeelne inimene,” võtab enda osaluse lootusrikkalt kokku ka Indrek Ventmann.

“Selle loo taustal on väga lihtne tantsida, lihtsalt puusad tööle ja läheb,” on Laura-Ly kindel.

Kuula laulu:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.