25. sept. 2023 @ 5:15

1 kommentaar teemal: “KARL-ERIK TAUKARIST SAI TEINE EESTI ARTIST, KES SEL AASTAL SKY PLUS TOP 20-S VÕIDUTSENUD

  1. Heini-Sten Poidjutšenko Kusjuures, olles Sky Plusi edetabelit jälginud alates 2004. aasta veebruarist, siis Taukar selle aja jooksul kõige edukam Eesti artist, seitse esikohalugu (Seitsme Tuule Poole, Vastupandamatu, Kell Kuus, Segased Lood, Tähti Täis On Öö, Seitse Pühapäeva ja Salaja), ainukesed artistid üldse kes Sky Plusi edetabelist rohkem esikohti viimase 14 aasta jooksul noppinud on Katy Perry ja Rihanna, üheksa esikohalugu. Taukari lähim jälitaja Eesti arvestuses Laura, nelja esikohalooga. Nii et tubli töö, ootan järgmiseid hitte.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.