LÕÕTSAVÄGILASED ANDSID ENNE FOLKI VÄLJA UUE SINGLI

Lõõtsavägilased on valmis saamas oma kolmandat albumit millel nimeks seekord noortepäraselt “#Kolmaz”.

Kolm kuud suurt tööd ja vaeva on ennast ära tasunud ning juba tuleval neljapäeval algaval Viljandi pärimusmuusika festivalil on uus album rahva ees! Selleks, et natukene aimu saada millist muusikat uuel plaadil kuulda saab, andsid Lõõtsavägilased sellel laupäeval oma uue albumi pealt välja singli “Kui laubä õhta jõudis”.

“Uus lugu räägib sellest mida rahvas ikkagi tavalisel laupäeva õhtul tegema läheb. Minnakse kõrtsi, pruudile külla või midagi kolmandat tegema. Täpsemalt mis tegevused ja seiklused laupäeva õhtul kedagi ees ootavad tasub kuulata juba oma kõrvaga!”, sõnab Lõõtsavägilaste frontman Andres Eelmaa.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.