UKULELE-HULLUS ALGAB TÄNA!

Ukulele, pisike sõbraliku kõlaga Hawaii pill võidab südameid nii meil kui ka mujal. Äsja jõudis Eestisse Taani duo Elof & Wamberg, kes on inspireerivaks näiteks sellest, kuidas seda eksootilist instrumenti saab kasutada täiesti uut ja värsket moodi ning põimida ukulelet omanäolisel moel põhjamaisesse pärimusmuusikasse. Meil kõigil on võimalus osa saada ukulele õpitubadest ning kontsertidest, mis toimuvad:

Reedel, 13. juulil Tallinnas Philly Joe’s Jazziklubis
Laupäeval, 14. juulil Tartus Sisevete Saatkonnas

Õpituba algab 15.00 ning kestab ligikaudu kolm tundi, kontsert saab alguse kell 20.00. Tegemist on sisekontserdiga, kohtade arv on piiratud. Piletid on müügil piletimüügikeskkonnas https://www.ticketer.ee ning enne sündmust kohapeal.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.