DEF RÄÄDU & J.O.C. AVALDASID VIDEO MENULOOLE “SUVEPÄIKE”

Def Räädu

Def Räädu & J.O.C. üllitasid maikuus suvebängeri “Suvepäike”, mis asub hetkel raadios Kadi kolmandal ja raadios Elmar neljandal positsioonil. Nüüd on loole valminud ka muusikavideo, mille režissöör on Priit Valkna.

Def Räädu tänab oma Facebooki lehel Surfilaagri seltskonda videos kaasategemise eest ja märgib, et “Surfilaager 20” toimub 19.-22. juuli Valgeranna Puhkekeskuses ning Def Räädu & J.O.C. esinevad seal laupäeval 21. juulil kell 22.

Laul “Suvepäike” räägib sellest, kui tore on nautida kõike seda, mida pakuvad suvi ja päike – toredad ja lihtsad asjad, millede olulisust oma elukvaliteedi tagamisel ja suurendamisel sageli ära unustame. Kontoris eesmärkide saavutamisega vähemalt sama oluline peaks kõikidele inimestele olema päikesepaistelistel päevadel õuesoojuse, päikese ja värske õhu nautimine – ajaliselt soovitavalt enam, kui konditsioneeritud õhuga keskkonnas aega veedetud saab!

“Suvepäike” kutsub kõiki aeg-ajalt ka “kardetud” mugavustsoonis aega nautima ja lihtsatest asjadest mõnu tundma. Soojendagem end vahel klišeede paistel! Leidkem tähtsate tegemiste kõrvalt aega ka niisama mõnusalt pikutada!

Muusika: Remi Prual & Arian Levin
Sõnad: Päär Pärenson
Operaatorid: Priit Valkna & Juan Panasjuk
Režissöör: Priit Valkna

1 vastus

  1. Lejal Genes ütleb:

    Reblogged this on LEJAL'NYTE.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: