NOOREL LAULJAL MARLEENIL ILMUS DEBÜÜT EP “CHILL AS ICE”

Noorel lauljal Marleenil ilmus 19. juunil digitaalselt debüüt EP “Chill as Ice”. Lühialbum on saadaval kõikides levinud digitaalsetes muusikakeskkondades, sealhulgas Spotifys, Apple Musicus, iTunesis ja SoundCloudis. Albumil võib peamiselt kuulda funk’i sugemetega popmuusikat.

“EP koosneb neljast laulust, mille olen loonud ise,” kommenteerib Marleen. “Mul on väga hea meel, et mul on võimalus jagada maailmaga oma muusikat. Tegemist on hea tuju muusikaga, mis loodetavasti jätab ka südamesse jälje ning innustab tegema, mida armastad. Album peegeldab elu teekonda, eneseleidmist ja elu erinevaid emotsioone nii headel kui halbadel aegadel. Loodan, et igaüks leiab minu loodud muusikast midagi, millega samastuda. Arvan, et minu muusika sarnaneb kõige rohkem järgnevate lauljatega: Solange, Bruno Mars ja Willow Smith,” kirjeldab Marleen.

Marleen (täisnimega Marleen Mihkelsoo) on noor laulja suurte unistustega, kes hakkas laule kirjutama alles hiljuti. “Olen sellesse lühialbumisse pannud kõik oma head mõtted ja tegemised ning üritan nende lauludega inimesi positiivselt mõjutada.” Lisaks vihjab laulja augustikuus toimuvale plaadiesitluskontserdile: “Olen väga põnevil. Plaadiesitluskontsert toimub augustis, mille kohta jagan infot juba varsti.”

👉 Kuula Marleeni lühialbumit “Chill as Ice” endale meelepärases muusikakeskkonnas!

Muusika ja sõnad: Marleen Mihkelsoo
Miksinud ja masterdanud: Risto Iljas
Pillimängijad: Risto Iljas, Kalle Pilli, Janno Trump, Dmitri Nikolajevski
Albumi kaanefoto: Hannes-Martin Eenmaa
Tänud: Anna Kuchinsky

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.