ÜLEVAADE: KUIDAS TÄHISTAVAD EESTI ARTISTID JAANILAUPÄEVA? 🔥

Viimati täiendatud kell 17:19

Head jaanilaupäeva! 🙂

Nagu juba traditsiooniks saanud, uuris MuusikaPlaneet ka tänavu artistidelt, kuidas nad jaane tähistavad – kas neil on esinemisi või saavad koos sõpradega rahulikult aega veeta.

Elina Nechayeva: “Tänane õhtu möödub looduses muusikute, pere ja sõprade seltsis grilli tehes ja nautides Eesti värskeid maasikaid.”

Marju Länik: “Jõudsin just Valgeranda Pärnumaal, kus täna esinengi. Siin astub täna rahva ette mitu artisti. Ja eile oli mul mu live-bändiga ka kaks jaaniõhtu esinemist – Ülenurme jaaniõhtul ja Antsla valla jaanipeol.”

Jaan Tätte juunior (meisterjaan): “Olen seekord perega oma kodusaarel Vilsandil. Õhtul läheme külajaanitulele ja võimalik, et ma isegi teen seal väikese etteaste…”

Mariliis Jõgeva: “Mul on Lõuna-Eestis üks suur sünnipäevapidu, kus on ka kõik minu sõbrad. Astun üles nii akustiliselt kui ka tantsijatega. Ei pääse esinemisest täna, kuid saan aega veeta oma heade sõpradega. 😊

Jaanus Saks (Põhja-Tallinn): “21. juuni Tabivere jaanituli; 22. juuni Haapsalu jaanituli; 23. juuni Mulgimaa jaanituli. Et me tähistame täna Eesti rahvaga juba kolmandaid jaane 🙂 Sellessuhtes oleme suhteliselt liikumises bändiga. Aga kuna minu bändikaaslased on ühtlasi ka minu väga head sõbrad, siis meil on väga meeleolukas aeg koos.”

Liis Lemsalu: “Esinen kesklinna jaanitulel 🙂

Brigita Murutar: “Sedapuhku on jaanilaupäev mul ainus vaba päev, plaanis on veeta õhtu mõnusasti lõkke ääres ühes perekonnaga, samas inimene teeb plaane ja Jumal naerab, hetkel olen teel EMO-sse, sest pärast eilset esinemist Rakveres läks mul põlvekeder paigast ära ja kõndida väga ei kannata 😃
Loodan, et kõik saab kiiresti korda ja ei pea jaanipäeval kipsiga ringi kakerdama. Head jaani!”

Meelis Eskola (Cityflash): “Cityflash feat. Laura-Ly esinevad täna Haapsalu jaanitulel, soojendades legendaarset Scooterit. Meie aeg on kell 22.00. Täna teeme oma senise suurima ettevalmistusega show.”

Regina Salumäe (Kapriiz): “Minu tänane õhtu on Võrumaal Sulbi külas esinedes ja täna isegi kahes kohas. Teeme ühe sõpruskonna koduhoovis väikse sutsaka ja siis lähme juba külaplatsile ja laulame peaagu hommikuni. 24. juunil puhkan ja saab värsket kasevihta ja sauna 🔥😎

Hans Noormets (Vajé): “Hetkel siin Tallinnas kodus, see aasta esinema ei pea, kuna artistid bookitakse pool aastat ette ja Eesti Laul, mis meid inimestele lähemale tõi, oli tegelikult üsna äsja. Kuna olen nüüd juba pikemat aega ka kõik alkoholi ja muud tubakatooted oma elust canceldanud, siis naudin lihtsalt sõprade seltsi ja võib-olla lähen vaatama ka Pühajärvele EDM duot Tungevaag ja Raaban, kui aega ja tahtmist on. Pigem kodune ja rahulik aeg iseendaga 🙂

Jana Kask: “Täna olen ma parimate sõprade seltsis. 🙂 Nad on suurepärased inimesed. 🙂

Renate Saluste (Renate): “Eile olin esinemas ja täna ilmselt lähen korraks kohalikku jaanituld vaatama, aga muidu olen kodune.”

Janek Harik (Shanon): “Nagu ikka viimased 10 aastat – teen tööd. Eile olime Pühajärvel ja täna Valgeranna jaanitulel, aga tähistame päeval ja natukene teistmoodi. Täna lähen meie helimehe Kristo Kotkaga nt metsa ATV ja tsikliga sõitma ja siis jaanitulele tööd tegema 🙂”

Rita Liiver (Respekt): “Minu jaanid mööduvad Respektitades 😀 Oleme täna esinemas Metsavenna jaanipeol. Kahjuks pere keskel jaane ei saa täna pidada, aga võtan õhtul õe ja lapsed kaasa – siis on vähekegi kodusem 😜 Soovin kõigile kena jaani ja rohket sooja hinge sisse.. õhtul lubas külma 😀

Inger Fridolin (Inger): “Sel jaanidel viibin koos oma perega maakodus, Peipsi ääres. Grillime, teeme jaanituld ning peame mu väikse venna Ernsti sünnipäeva, kes sai täna 1-aastaseks. 🙂

Taavi Paomets (Avoid Dave): “Stutsis produn üht noort megaandekat eesti lauljat. Laivi õnneks pole 🙂 Õhtu poole liigun metsa äärde lõket ja grilli tegema… kui ilm vähegi lubab.”

Maia Vahtramäe (Põhja-Tallinn): “Täna on juba minu kolmas jaanide õhtu, kus esinen. Sel aastal on väga tihe graafik nii enda esinemiste kui PTLN-aga. Kuigi saan öelda, et veedan õhtu lõbusas seltskonnas ja nii, et endal hea olla, koos enda bändiga, kes on minu teine pere.”

Liina Ariadne Pedanik (Ariadne): “Eile veetsime Marttiga koos sõpradega õhtu Pühajärve jaanitulel ning filmisime Wateva esinemist. Täna veedan rahuliku õhtu Martti pere seltsis Tartu lähistel ☺️

Ergo Korp (Ergo): “Minu jaanipidustused algasid juba 22. juunil Pärnjõe jaanitulel, kus üles astusin ja täna jätkuvad veidike ebatraditsiooniliselt Põlvamaal, Eostes. Juubelil esinedes hoopis. Seega pisut vaheldust iga-aastasele jaanitrallile 😉 Viimased 14 aastat on möödunud kõik jaanipäevad ikka lavalaudadel ja ega enam ei oskagi ise puudust tunda sel ajal ise pidutsemisest.”

Dagmar Oja: “Sõidan just maale – Avinurme – kodukoht. Seal toimub ka iga-aastane Tünnilaat. Loodan näha palju sõpru, tuttavaid ja sugulasi. Usun, et tuleb tore õhtu. Üle pika aja on jaanidest töövaba päev/õhtu/öö. Ootan täiega! 😉

Edvin Petrov (Patune Pool): “Minul õnnestub sõpradega tähistada alles 25ndal. Täna on kaks esinemist, kõigepealt Pärnus ja sealt edasi Metsavenna talu poole kiirelt edasi.”

Anne Loho: “Minu päev on töine – esinen Anmatinoga Järvamaal Viisu küla jaanitulel. Ega ma ei mäletagi millal mul vabad jaanid olid. Ikka vapralt mitu päeva jutti ja niimoodi juba aastaid. Optimistlikult asjale lähenedes, siis keegi peab ka meelelahutust pakkuma ja mina teen seda väga hea meelega. Puhas rõõm. Sõbrad saavad esinemisele tulla ja nii näen neid ikka ka.”

Marko Kaldma (Maakuu): “Üle mitme aasta õnnestub mul jälle esinemistevabalt jaane pidada. Esinemispakkumisi jaanilaupäevaks tuli lausa kahest kohast, kuid olin jõudnud oma plaanid juba varem teha. Seega naudin see aasta võidupüha Pärnumaal pere ja sugulaste seltsis.”

Elina Hokkanen: “Minul pole üldse kombeks jaanipäeva tähistada, pole seda juba mitu aastat teinud – satun samal ajal suvel USAsse õe juurde puhkama ja siin seda ei tähistata. Jaanitule tegemine on siin ka keelatud, kuid oleme õe perega ikka sašlõkki grillinud, kui muid plaane ei ole.”

Jürmo Jurtom (Elumees): “Meie päev kujuneb täna sedasi, et hakkame sõitma esinema Sinti kella 16.00 ajal ja lavale astume kell 21.00. Sõprade seltsis me kahjuks olla ei saa, aga loodame et mõni sõber tuleb ise meie peole.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.