SOUNDS OF SEPTEMBER VÕITIS HOLLANDIS MAINEKA VÕISTLUSE

Sounds of September

Eesti ansambel Sounds of September võitis Hollandis Eindhovenis toimunud kõrgetasemelise bändide konkursi FemME Battles 2018, kus võtsid omavahel mõõtu ansamblid, kellel on naissolist.

Hollandi festivali FemME (Female Metal Event) korraldatud võistlus on bändidele, mis toetab ja tõstab esile naisi rockmuusikas, võistluse võitja saab võimaluse esineda sügisel toimuval FemME 2018 festivalil ning lühialbumi (EP) salvestuse, mix-masteri ning plaadi reklaami kohaliku stuudio poolt. Konkursi, mille Sounds of September võitis, finaal toimus 16. juunil Hollandi linnas Eindhoven, klubis Popei.

“Head inimesed! Saate vaadata üht segast videot, kus seisame laval pärast eileõhtust metal battle’it. Ja mitte lihtsalt, et seista, vaid üle-euroopalise võistluse võitjatena,” annavad bändiliikmed Facebookis teada.

“Meil on endal ka veel hämming. Tegelikult ka. See sõit on täiesti hull olnud ja läheb aina ägedamaks!” kinnitavad nad.

Sounds of September on Eesti alternatiivroki bänd, kes alustas tegevust 2013. aastal. Bändi kuuluvad Saaremaalt pärit lauljanna Mari-Liis Aljas, kitarrist Alan Urva, bassil Rauno-Marko Murakas ja trummidel Ian Mikael Kirss.

Õnnitlused kollektiivile võidu puhul ka MuusikaPlaneedi poolt! 🙂 💐

Kuula nende singlit “Muse”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.