KUULA, KUIDAS KÕLAB MARJU LÄNIKU HITI “SUVEKUNINGANNA” UUSVERSIOON!

Kuvatõmmis Balbiino jäätise “Onu Eskimo” reklaamist

Eile, 13. juunil toimus Tuljaku restoranis meeleolukas suvealguse pidu, kus viibis kohal Eesti kuulsuste koorekiht. Balbiino tutvustas selle suve jäätisetrende ning esitleti Marju Läniku aegumatu hiti “Suvekuninganna” uusversiooni. Värske reggae-vibe’iga lugu valmis Avoid Dave’i, Kristel Aaslaiu ja Marju Läniku koostöös.  

Eestimaine jäätisetootja Balbiino on alanud suvehooajaks valmis saanud koguni viieteistkümne uue tootega, mida eile Tuljakus külalistele mustkunstnik Charleka maagia abil ka tutvustati. Turundusdirektor Heikki Põhi sõnul on mitmekesisus toidutööstuses üleüldine trend ja nii ka jäätiste seas. “Balbiino on keskendunud oma tootearenduses klassikalistele jäätise maitsete väljatoomisele, lisades sellele kaasaegset värvingut,” ütles Põhi.

Omamoodi klassikat uues kuues pakub ka uus suvine “Suvekuninganna” singel, millele on loonud uue versiooni Avoid Dave koos Marju Läniku ja Kristel Aaslaiuga. Avoid Dave’i ehk Taavi Paometsa sõnul tekkis idee teha “Suvekuningannast” uus cover Onu Eskimo reklaamklipi võtetelt, kus laulu kolm osapoolt esimest korda kohtusid. “See kooslus tundus meile kõigile väga üllatav ja värske, mistõttu otsustasime katsetada, kuidas kõlaks vana armastatud hitt uues ja täiesti ootamatus arranžeeringus,” lausus Paomets.

Uus singel on tõeliselt suvine, mida iseloomustab kerge reggae stiil, millele lisavad mõnusat rütmi tamburiin, kitarr ja ukulele. Loos kõlavad veel mahlased Avoidi sündid ja suvekuningannade Marju ja Kristeli kaunid vokaalid.

Kokku teeb see kõik üllatava, ootamatu ja väga suvise muusikapala.

Viska kõrv peale ja veendu ise!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.