KUTSE TANGOLE: NAISED KÖÖGIS AVALDASID UUE MUUSIKAVIDEO

Ansambli Naised Köögis uus lugu – “Igavesti heitlike tunnete tango” – sündis sel kevadtalvel, mil peeti köögis koos pikki filosoofilisi vestlusi elust ja armastusest. Ühes olid kõik naised ühte meelt: kolm suurt tunnet, mida enamus inimesi siin ilmas taga ajavad, on Armastus, Kirg ja Õrnus. Kust neid leida? Kuidas hoida? Ja mida teha, kui nad käest libisevad? Kus need tunded ennast varjavad?

End muusikal ja sõnadel lennutada lastes sündis poeetiline tango. Tangole filmiti sõprade ja tuttavate abiga video Anija mõisas. Video stsenaarium sündis koostöös näitleja ja režissööri Katrin Pärnaga ja kaadrid võttis üles operaator Maido Selgmäe.

2. – 18. augustini toimub ansambli suvetuur “Üks kõigi, kõik ühe eest”, mille jooksul antakse üle Eesti ühtekokku 14 kontserti. Tuurile võetakse kaasa nii uus tango kui ka teisi suvistes loomeköökides sündinud värskeid lugusid.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.