KUULA EESTI UUE SUPERSTAARI UUDO SEPA DEBÜÜTSINGLIT “VÕITMATU”!

Telesaate “Eesti otsib superstaari” 7. hooaja võitja Uudo Sepp üllitas enda esimese singli “Võitmatu”, mis on avaldatud koostöös Universal Music Group’iga.

Uudo debüütsingel “Võitmatu” läks Spotifysse üles juba südaööl. Värske superstaar on kiirete arengute üle elevil: “Tunne on tõesti võimas ja võitmatu! Alles ma esitasin seda lugu koos Sissiga suurel laval ja nüüd see on juba Spotifys ja kohe ka raadiotes kõigile kuulamiseks.”

Singel lauldi sisse maikuus, Helsingis asuvas Fried Music stuudios. Loo “Võitmatu” muusika autor on Alx Go ja eestikeelsed sõnad kirjutas Maian Kärmas. Produtseeris ja miksis Kim W, masterdas Minerva Pappi.

Universal Music on samuti rahul, et just Uudo Sepp võitis. Plaadifirma esindaja Leen Kadakas: “Uudo eristus kindlasti kohe alguses, sest temas on olemas see müstiline x-faktor, millest muusikamaailmas kõik räägivad ja taga otsivad. Väga postiivne on ka, et Uudo ise lugusid kirjutab ja erinevaid pille mängida oskab. Uudo on äärmiselt sümpaatne natuur, inimeste inimene ja võiks öelda, et isegi rahvamees ning plaadifirmana toetame igati tema muusikalist kujunemist suureks artistiks.”

21-aastane Uudo elab Kuressaares ja on igapäevaselt tegev põllumajanduses. Noormees mängib kitarri, trumme ja veidi klaverit ning ka kannelt. Juba peagi on teda võimalik oma silmaga näha, sest 4. juulil annab Uudo oma esimese bändiga soolokontserdi Õllesummer Festivali B&G veini- ja jazziala laval.

Kuidas kõlab laul saates hõbemedalile tulnud Sissi Nylia Benita esituses, saab kuulata siit.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.