TÄPSELT 1 KUU ÕLLESUMMER FESTIVALINI

Tänavu 4.-6. juulini toimuv Õllesummer Festival peab Tallinna Lauluväljakul 25. sünnipäeva ning kohal on nii maailmanimed kui ka Eesti artistid.

Avapäeval, 4. juulil astub lavale briti üks edukamaid indie-rock kooslusi Franz Ferdinand. Festivali teisel päeval tasub rõõmustada elektroonilise muusika sõpradel, sest kohal on Armin van Buuren ning enne teda annab erilise lavashow kodumaise muusika sensatsioon NOËP. Õllesummeri viimane päev toob pealavale muusikaajaloo ühe edukama duo Pet Shop Boysi, kes külastab Eestit maailmaturnee “Super” raames ning esitusele tulevad kõik kuulsamad hitid.

Samuti esinevad armastatud linnafestivalil eelmise aasta suurima hiti “Kiki Miki” autor Arop, “Eesti otsib superstaari” võitja Uudo Sepp, ropud ja ausad 5 Miinust, armastatud Terminaator ja Smilers, kirglikud Öed – Kristel Aaslaid ja Tuuli Rand –, prantsuse põnev popduo KIZ, house-muusika vokalist Jay Sebag, Reket, Lauri Liiv, Uku Suviste, Patune Pool, Ines, Liis Lemsalu ning paljud teised. Tutvu programmiga siin!

Õllesummer Festivali päevapilet maksab 23 eurot ja tagab sissepääsu Tallinna Lauluväljaku alale vabalt valitud festivali päeval. Festivali pass maksab 45 eurot ning tagab sissepääsu kogu festivali perioodil 4.-6. juulini. Piletid on müügis Piletilevi kodulehel ja müügipunktides üle Eesti.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.