IIRIS ON TAGASI UUE JA COOLI TOPELTSINGLIGA!

Eesti üks omapärasemaid lauljatare, Goldsmith’s College popmuusika kraadiga muusik Iiris Vesik andis koostöös Sony leibeliga Made In Baltics välja uue topeltsingli kahe uue pop-bängeriga “Wild Unknown Thing / Rebel Dawn”. Tegemist on järjega eelmisel aastal ilmunud singlipaketile “Stranger / Drugs & Money”. Iirise täispikk album “The Starshine Club” ilmub juba sel sügisel!

Singlid jutustavad meile loo ootamatustest, mida inimene endas leida võib ning sellest, kuidas mõnikord ei ole valikud meie endi teha. “’Lugu on tehtud üpris kaua aega tagasi, suvel enne Bowie surma ning on üleüldiselt sellest, kuidas armudes teistesse armud endasse ning leides selles teises inimeses uut ja põnevat, leiad endas külgi, mida sa ei arvanud endal olevat,” ütleb Iiris.

Kuula lugusid Spotifyst.

Vaata videot loole “Wild Unknown Thing”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.