KALLE SEPP ANDIS OMA BÄNDIGA LOCOMOTIIV VÄLJA UUE SINGLI PEALKIRJAGA “MEENUTUS”

Kalle Sepp & Locomotiiv

Kalle Sepp & Locomotiiv avaldas uue singli “Meenutus”, mis juhatab sisse Locomotiivi täiesti uue muusikamaterjali. “Leidsime bändiga muheda ja terava huumoriga vürtsitatud Ott Arderi teksti,” kirjeldab Kalle Sepp uut laulu. Loo muusika autoriks on Mikk Tammepõld.

Augustis läheb bänd tuurile, kus erikülalisena on kaasatud andekas Jaan Pehk. Koos antakse neli kontserti Eesti eri paikades – Vihulas mõisa aias, Ammende Villa aias, Kernu mõisa aias ning Tartu Hansa Hoovis.

Kontsertidel tutvustatakse muusikat 2017. aasta oktoobris ilmunud Locomotiivi debüütalbumilt “Mäng”, lisaks esitatakse ka uut muusikat. Jaan Pehk ehk Orelipoiss kannab ette oma parimad palad ja kindlasti saavad tuuri kontserdid olema väga meeleolukad.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.