TERAVMOON “SUVEMELOODIA” – SELLE SUVE KÕRVAUSS

Rockrahva möllu ja pulli ansambel Teravmoon avaldas soojade ilmade saabudes oma esimese singli “Suvemeloodia”.

Puhkerežiimil olnud ansambel aktiviseerus eelmisel aastal kui bändiga liitusid uus bassimees Mihkel Kütt ja trummar Marite Hannes. Põnev omalooming valmis prooviruumis üllatavalt kiiresti. “Tõele näkku vaadates peab tunnistama, et “Suvemeloodia” sündis üsna külmal ajal täiesti tavalise proovisessiooni käigus kui kitarrist end soojaks mängis ja laulja häält lahti ajas. Rida paarapapahahhahhaaa oli sedavõrd kõrvauss, et tundus väärt edasi arendamist ja nii saigi vastu võetud otsus teha kõiki klassikalisi suvehiti tunnuseid omav laul. Mõnus bass, mahe meloodia, kirjanduspreemiat vääriv sisutihe lüürika ja tänapäeva loole kohane räpikoht – see kõik koos ühes loos! Loodame, et loost saab sinu selle suve parim kaaslane,” kommenteeris kollektiiv oma uut laulu.

Teravmoona saate koju kutsuda ja end nende edasiste toimetamistega kursis hoida Facebooki vahendusel.

1 vastus

  1. 24. mai 2018 @ 17:09

    […] Rockrahva möllu ja pulli ansambel Teravmoon avaldas soojade ilmade saabudes oma esimese singli “Suvemeloodia”. Puhkerežiimil olnud ansambel aktiviseerus eelmisel aastal kui bändiga liitusid uus bassimees Mihkel Kütt ja trummar Marite Hannes. Põnev omalooming valmis prooviruumis üllatavalt kiiresti. “Tõele näkku vaadates peab tunnistama, et “Suvemeloodia” sündis üsna külmal ajal täiesti tavalise proovisessiooni käigus kui kitarrist end … Loe edasi TERAVMOON “SUVEMELOODIA” – SELLE SUVE KÕRVAUSS → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: