TRUMMI JA BASSI ÜKS OMANÄOLISEMAID ARTISTE TULEB EESTISSE

Koostöös kolme kohaliku liikumisega – plaadifirma KELDER, underground klubi Kolm /// ja trummi ja bassi artist INSECT – sai 2018. aasta alguses ühise eesmärgi nimel loodud sündmusteseeria ja kommuun InsectorFamily.

InsectorFamily eesmärgiks on edendada ja hoida üleval kohalikku trummi ja bassi skeenet ning pakkuda parimat kodu- ja välismaist elektroonilist muusikaelamust.
Peamiselt trummi ja bassi stiilis main roomi kõrvale pakutakse lisaks techno / tech house’i või mõne muu alternatiivse elektroonilise žanri esindajate loomingut.

Sel reedel, 25. mail saavad kõigi tumedama trummi ja bassi austajate südamed taas peorütmis tuksuda, sest Tallinna klubis Kolm /// (aadressil Juhkentali 11) kütab tantsupõranda kuumaks Venemaalt pärit ENEI.

Peterburist pärit Alexey Egorchenkov on peamiselt tuntud artistinimega ENEI. Hetkel Moskvas elav mees alustas oma muusikalist teekonda 2003. aasta paiku. Nii temal kui ka paljudel ta tuttavatel tekkis kohe armastus trummi ja bassi muusika vastu ning ei läinud ka palju aega, kuni ENEI ise miksimise ja produtseerimisega alustas. Lühikese aja jooksul saavutas ta edu ja kuulsuse kodumaal ning 2007. aastal avaldas oma esimese ametliku albumi Hollandi plaadifirma Fokuz Recordings alt.

Järgneva paari aasta vältel avaldas ENEI oma muusikat mitmete tuntud plaadifirmade alt, nagu näiteks Citrus, Hospital ja Cyanide Records. Tema suurim edu algas aga koostöös plaadifirmaga Critical Music, kellega avaldati esimene EP “Cracker”. Alates 2011. aastast on ENEI andnud lugusid välja Critical Music label’i alt. Tema muusikat toetavad ja mängivad oma DJ settides meie aja parimad nagu näiteks Andy C, Noisia, Kasra, Bailey, DJ Hype, London Electricity, Goldie. Lisaks on ENEI teinud koostööd pea kõigi tuntud trummi ja bassi artistidega s.h Mefjus, Icicle, Kasra, Sam Binga, Chimpo, DRS, Charli Brix, Rya, QZB, MC Jakes, NickBee, Eastcolors jpt.
ENEI on esinenud üle maailma pea kõigil suurimatel lavadel ja suurimatel festivalidel, nagu Let It Roll, Outlook Festival, Hospitality, The World Of Drum And Bass ja Pirate Station.

Lisaks astuvad sel reedel üles: Sound In Noise aka. S.I.N (RAM Records, Sin City), Insect (Med School, Insector, Kelder), Conflict, Lätte (inSector) ja Audioholic (Kelder, Bassiõhtu, inSector).

Lounge saalis astuvad üles Eesti techno maastikul tuntud DJ-d: Kiti Laurimäe, Lona M1za (I.am), Kilo Liha (Tallinn Infected).

Uksed avanevad kell 23:00. Lisainfot leiab Facebookist.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.