KUULA THE LAST WEEKENDI UUT SINGLIT “STEP DOWN”!

Nooruslik pop-rock bänd The Last Weekend on valmis saanud uue singli nimega “Step Down”, mis on pärit nende veel ilmumata albumilt “OLD SCHOOL”. Loole on oodata ka muusikavideot.

Ansambel oma uuest laulust:
“Lugu on tegelikult kirjutatud juba mitu aastat tagasi. See räägib kiusamisest ning kuidas me selle vastu seisame. Loo sõnum on muutunud kolm korda koos pealkirjaga. Esimene versioon oli liiga karm, et seda avalikustada. Teine versioon oli nimega “Screw You”. See sai alguse sellest, kui Mattias ühe oma õpetajaga enam hästi läbi ei saanud ning tundis, et teda justkui kiusatakse. Lugu rääkis sellest, kuidas peategelasel on soov oma kiusaja pikalt saata. Hiljem, kui Miikael seda produtseerima hakkas, vaatasid vennad, et laul ei edasta seda sõnumit, mida meie bänd soovib edastada ning Mattias kirjutas sõnad ümber. Loo nimeks sai “Step Down”. Nüüd räägib laul sellest, kuidas tuleks üksteisesse mõistvalt ning sõbralikult suhtuda ja ei tasu ennast teistest kõrgemaks arvata või teistele halvasti öelda, isegi kui nad käituvad sinuga inetult.”

Autor: Mattias Haamer
Kaasautorid: Rando Oja, Miikael Haamer
Produtsent: Miikael Haamer
Kirjastaja: Last Management

The Last Weekend on pop-rock bänd, mis koosneb kolmest energilisest ning üdinisti positiivse elustiiliga noormehest. Bändi kõige noorem liige, Mattias Haamer (20) mängib bassi ning kui vaja, siis ka trompetit, Rando Oja (21) mängib kitarri ning Miikael Haamer (22) löökpille. Kõik liikmed laulavad, tihti kõlab laul kolmehäälselt. Bänd sündis 6. detsembril 2009. aastal. Siis oli koosseisu nimi Black Night. Alates 2014. aastast on ansambli nimi Last Weekend. Bänd on esinenud peaaegu kõikjal üle Eesti ning tellimusi on tulnud ka Soomest.

Last Weekend ehk eelmine nädalavahetus hoiab endas minevikus olnud häid mälestusi, kannab neid igas nädalavahetuses kaasas ning äratab need taas ellu.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.