NOSTALGIALAKS UUELT KOLLEKTIIVILT RECOVERY!

“Tartu linn, Anne Noortekeskus, Sõbramaja vahupeod, kultuurimajade peod maakohtades ja 90ndate aastate koolidiskod. See kõik toimus siis kui selline musa nagu Twenty 4 Seven, Loft, Captain Jack, Fun Factory jne olid minu lahutamatuks osaks ja seega otsustasin, et proovin ka teha ühe biidi 90ndate stiilis. Selleks puhuks sai loodud uus punt / bänd RECOVERY,” tutvustab DJ ja muusikaprodutsent Marek Rosenberg aka Berg oma uut kollektiivi.

Lauluga “Tagasi paradiisi” on seotud palju inimesi. Viisi valmistas Marco Margna, millele järgnesid sõnad Priit Kaarelt. Lüürikale pani punkti Marek Rosenberg, kes koos Lenny LaVidaga tegi ka loo biidi.

Vokaal: Kristin Kaimer ja Marek Rosenberg a.k.a Berg, muusikavideot filmis ning monteeris Taavo Vellend.

“Täname Wellend Filmsi, Lenny La Vidat, Prisma Peremarketit, Berg Records.-it ja Türgi Hotelli Annabella Diamond. Alar Orula (sty). Anton Sahmatov (bboy Tony).”

2 kommentaari

  1. Erko ütleb:

    See 90ndate vaib on ikka päris hästi ära tabatud selle looga!

  1. 19. mai 2018 @ 16:23

    […] “Tartu linn, Anne Noortekeskus, Sõbramaja vahupeod, kultuurimajade peod maakohtades ja 90ndate aastate koolidiskod. See kõik toimus siis kui selline musa nagu Twenty 4 Seven, Loft, Captain Jack, Fun Factory jne olid minu lahutamatuks osaks ja seega otsustasin, et proovin ka teha ühe biidi 90ndate stiilis. Selleks puhuks sai loodud uus punt / bänd RECOVERY,” tutvustab … Loe edasi NOSTALGIALAKS UUELT KOLLEKTIIVILT RECOVERY! → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: