KARL-ERIK TAUKAR AVALDAS UUE VIDEOSINGLI SUNNIVIISILISELT

Karl-Erik Taukar ilmutas täna viienda singli Aasta Albumiks valitud plaadilt “Kaks”.

“Lugu “Salaja” on hakanud elama täiesti oma elu – ilma raadios mängimata ja sotsiaalmeedias jagamata on seda kuulatud Spotify’s 221 000 korda. Põhimõtteliselt olime valmis juba plaadile singlite mõttes joont alla tõmbama, aga nii suur huvi kuulajate poolt sundis meid heas mõttes ümber mõtlema ning loole ka videot filmima. Fännide hääl on meie jaoks ülitähtis, ilma nende mängiksime pilli üksi kodus,” pajatas Taukar uue singli ja video tagamaadest.

Loo autoriteks on Karl-Erik Taukar, Eric Kammiste, Stig Rästa ja Kerli Kivilaan ning videos näeb esmakordselt ka kaadreid Taukari Saku Suurhallis toimunud suurejoonelisest aastalõpukontserdist, mis linastub ETV eetris 1. juunil.

1 vastus

  1. 18. mai 2018 @ 16:14

    […] Karl-Erik Taukar ilmutas täna viienda singli Aasta Albumiks valitud plaadilt “Kaks”. “Lugu “Salaja” on hakanud elama täiesti oma elu – ilma raadios mängimata ja sotsiaalmeedias jagamata on seda kuulatud Spotify’s 221 000 korda. Põhimõtteliselt olime valmis juba plaadile singlite mõttes joont alla tõmbama, aga nii suur huvi kuulajate poolt sundis meid heas mõttes ümber mõtlema … Loe edasi KARL-ERIK TAUKAR AVALDAS UUE VIDEOSINGLI SUNNIVIISILISELT → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: